08 / 05 / 2024

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri nerede

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri nerede

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri nerede Haberi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri nerede

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım gösterdiği, Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açılış töreninde konuşan Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sağlık tesisleri ve araştırma laboratuvarlarının ülkenin tıp faaliyetleri alanında geldiği noktayı gösterdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplam maliyeti 160 milyon TL'yi aşan 4 tesisin her birinin kendi alanında en yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefleyerek tasarlandığını söyleyen Hülagü, projelerin yalnızca tedavi değil eğitim ve araştırma alanında da ülkeye önemli katkı sunacağına inandığını belirtti.

Hülagü, Poliklinik ve Tıbbi Eğitim Merkezi'nin yaklaşık 80 milyon TL'ye ulaşan inşaat ve tefrişat maliyetiyle 30 bin metrekareye yakın kapalı alanda, günlük yaklaşık 4 bin hastaya poliklinik hizmeti verebileceğini belirtti.

Hizmete giren Deneysel Tıp...