25 / 08 / 2024

kocaeli uygulama cami çevre düzenleme çalışmaları

kocaeli uygulama cami çevre düzenleme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Kocaeli Kartepe İstasyon Cami tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İstasyon Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kocaeli'de 3 mahallenin imar planına onay!

Kocaeli Körfez Belediyesi Meclisi’nin ağustos ayı olağan toplantısı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda, Uygulama İmar Planı Revizyonu teklifi kabul edildi.

Kocaeli'deki 130 yıllık Taş Cami yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bahçecik Servetiye Karşı Köyü’ndeki yaklaşık 130 yıllık Taş Cami’yi restore ediyor.

Ahmed Esat Efendi Cami restorasyonunda yanlış uygulama!

İstanbul Kuzguncuk’ta Boğaz’ın kayıkçılarına özel yaptırılan tarihi Üryanizade Ahmed Esat Efendi Cami’nin kayıkhanesi restorasyon sonrası betonla kapatıldı, uzmanlar ‘kabul edilemez’ dedi...

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne 13 firmadan teklif!

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yeni poliklinik binasını yapacak firmanın belirlenmesi için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma teklif verdi.

kocaeli uygulama cami çevre düzenleme çalışmaları Haberi

kocaeli uygulama cami çevre düzenleme çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.


AVLU YENİLENDİ


Çalışma kapsamında dekoratif karo taşlarla sert zeminler yenilendi. Camiinin çevresine taç desenli 1,3 metre yüksekliğinde duvar yapıldı. Duvarın üzerine ferforje korkuluk yerleştirildi. Duvarın üstüne aydınlatmalar konuldu. Cami avlusu içine 2 adet kameriye yapıldı. Avlu içindeki yeşil alanlara sulama sistemi kuruldu.



Kocaeli Büyükşehir...