04 / 05 / 2024

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Valilik kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya köprüsü yapılıyor. Halatları gerilen köprüde elektrik ve kaynak uygulamaları yapılırken, boya işleri de sürüyor.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nin temeli atıldı!

4.500 öğrenci kapasiteli Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün temeli atıldı. Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatının yanında yeni yurtta inşa edilecek.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Kocaeli Umuttepe'ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için yaya köprüsü yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi, çelik malzemeden imal edilecek.

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü'nde 720 ton çelik kullanılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Valilik kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya köprüsü yapılıyor. Halatları gerilen köprüde elektrik ve kaynak uygulamaları yapılırken, boya işleri de sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü inşaatında son durum!

20 Mayıs’ta iki bakanın katıldığı dev bir törenle temeli atılan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nde aradan geçen bir aya rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü Haberi

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Valilik kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya köprüsü yapılıyor. Halatları gerilen köprüde elektrik ve kaynak uygulamaları yapılırken, boya işleri de sürüyor. Köprüde bulunan asansörlerin ray montajları devam ediyor. Yaya korkuluk ve cam montajını tamamlandığı çalışmada yürüyen merpen montajına başlanacak. Valilik ve 42 Evler arasında uzanan köprü Kocaeli’nin yürüyen merpenli ve asansörlü beşinci modern yaya köprüsü olacak. Köprünün tamamlanarak hizmete girmesiyle eski betonarme köprü yıkılacak.

ELEKTRİK VE KAYNAK İŞLERİ YAPILIYOR

Kaynak imalatları biten kısımlarda astar ve boyanma işleri yapılıyor. Tabliye ve merpen kısımlarını kaynak imalatları sürüyor. Tabliye ve merpenlerin zemin aydınlatmalarının montajı yapılacak. Yeni köprü, yaya trafiğini D-100’ün kuzeyi ile güneyine bağlayacak önemli bir geçiş olacak. 42 Evler yönünden gelen vatandaşlar ile tren istasyonu...