30 / 04 / 2024

kocaeli Vezirçiftliği spor salonu

kocaeli Vezirçiftliği spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi'nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki spor salonuna son rötuşlar konuluyor.

Vezirçiftliği Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanmak üzere!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde de modern mimari tarzında spor salonu yapıyor. Çalışmalarda sona gelinirken salonun zemin döşemeleri ve dış cephe kaplamaları yapılıyor.

Vezirçiftliği spor salonu şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele- Vezirçiftliği mahallesinde yapımını sürdürdüğü spor salonu şekilleniyor. Vezirçiftliği Ermiş sokaktaki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma olanağı verecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde arazi kaybı iddiası!

Sayıştay'ın 2015 yılı denetim raporuna göre Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bazı kuruluşlara metrekaresi 8, 25 ve 30 kuruşa kiraya verildiği ortaya çıktı.

Afyon 38° 30° Çiftliği ile endüstri yapılarına yeni yorum!

Afyon’da tasarlanan 38° 30° Çiftliği'ne yeni bir yorum getiren Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliği ile peynir üretim süreci tıpkı bir müze gibi sergileniyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

kocaeli Vezirçiftliği spor salonu Haberi

kocaeli Vezirçiftliği spor salonu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan tesisleşme hamlesi kapsamında kente spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi'nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki spor salonuna son rötuşlar konuluyor. Salonun dış cephe kaplamaları da tamamlandı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan tesisleşme hamlesi kapsamında kente spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi'nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki spor salonuna son rötuşlar konuluyor. Salonun dış cephe kaplamaları da tamamlandı.


Zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunacak. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik gibi salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş sokaktaki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma...