15 / 05 / 2024

kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı

kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı

Yük limanlarının getirdiği ek trafik yükünü hafifletmek amacıyla Körfez otoyol kavşağı İstanbul yönünde 500 m mesafede 2x1 yol özelliğinde köprülü kavşak yapıldı. Yarımca Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı...

Kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na geçmesini sağlamak amacıyla köprülü kavşakla bağlantı sağladı. Araçlar, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarındaki ulaşım sorununu köprülü kavşakla çözüldü.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli'deki köprülü kavşaklara neşter!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kavşak noktasına sahip ve Türkiye’nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinden geçtiği şehir merkezine köprülü kavşak ve yaya üst geçiş köprüleri ile adeta neşter vurdu.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli 15 Temmuz Köprüsü'nden ilk araç geçti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşağın köprü kısmı Bakan Fikri Işık’ın katılımıyla ilk araç geçişi yapıldı.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Konya'ya 15 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Outlet Center Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Outlet Center mevkiindeki köprülü kavşak inşaatının kuzey anayol köprüsünde cephe panellerinin montajı bu hafta içerisinde tamamlanıyor.

kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı Haberi

kocaeli Yarımca Köprülü Kavşağı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na geçmesini sağlamak amacıyla köprülü kavşakla bağlantı sağladı. Sanayi tesislerinden ve limanlardan çıkan araçlar, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan ulaşım sorununu köprülü kavşakla çözüldü.



LİMANA GİRİŞ VE ÇIKIŞ SAĞLANDI


Yük limanlarının getirdiği ek trafik yükünü hafifletmek amacıyla Körfez otoyol kavşağı İstanbul yönünde 500 m mesafede 2x1 yol özelliğinde köprülü kavşak yapıldı. Kavşaktan, 400 m uzunluğunda 2x2 şeritli yol şeklinde genişletilen Seramik Caddesi’nin D-100 Karayolu Ankara istikametine de bağlantısı sağlandı. Kavşakta yapılan çalışmayla İzmit yönünden girişler ve İstanbul yönüne çıkışlar kolaylaştırıldı.


TÜPRAŞ KAVŞAĞINDAN YAN YOLA BAĞLANTI


D-100 Ankara yönünden gelen araçlar Tüpraş Kavşağı’nı kullanarak yan yola giriyor. Araçlar buradan da Yarımca Köprülü Kavşağı’na bağlanabiliyor. Otoyoldan gelen araçlarda daire şeklindeki Tüpraş Kavşağı’nda tam bir dönüş...