29 / 04 / 2024

Kocaeli yıkım haberleri

Kocaeli yıkım haberleri

Kocaeli Kandıra Babalı Köyü’nde imar izni olmadığı belirlenen 19 lüks villa yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek yıkım işlemi sırasında jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kocaeli'deki tarihi bina yıkıldı!

Kocaeli'deki tarihi bir bina çökme noktasına gelmişti. Çevre esnafının da şikayetleri üzerine bu binanın önce önüne güvenlik şeridi çekilmiş ve daha sonra da çatısının caddeye doğru bakan ve yayalar için tehlike arz eden kısmı yıkıldı.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

İzmit'teki yıkım ihalesine 5 firmadan katılım!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan metruk yapıların yıkımıyla ilgili ilk ihale düzenlendi. İhaleye 5 firmadan katılım sağlandı.

Mannesman yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde gerçekleştirilen Mannesman yıkım ihalesini Arslan Ticaret, 4 Milyon 021 Bin liralık teklifle kazandı.

Gölcük Denizevler'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların kamulaştırılması tamamlandı. Kamulaştırmanın ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Türk Telekom binası yıkımına başlandı!

Tramvay projesi kapsamında İzmit’te başlayan ilk yıkım çalışması olan Türk Telekom binasında yıkımın büyük bir kısmı bitti

Kocaeli Türk Telekom binasının yıkımı 2 hafta sürecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında ilk yıkım çalışması, Türk Telekom binasında dört gün önce başlamıştı. Yetkililer yıkım çalışmasının iki hafta daha süreceğini belirtti

Kocaeli yıkım haberleri Haberi

Kocaeli yıkım haberleri


Kandıra’nın sahil köylerinden olan Babalı’da Kocaeli ve çevre illerde ikamet eden vatandaşlar tarafından hazine arazileri üzerine çok sayıda lüks villa yapılmış, imar izni bulunmayan villaların 9’u geçtiğimiz yıl yıkılmıştı. Büyükşehir Belediyesi bir yıl süreyle yaptığı çalışmalar sonucunda imar izni olmadan inşa edilen 19 lüks villa daha tespit etti. Villalarla ilgili yıkım kararı alan belediye Pazartesi sabahı bölgeye çok sayıda zabıta ekibini sevk ederek yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

GÜN BOYU SÜRDÜ

Geçtiğimiz yıl yıkım çalışmalarında vatandaşlarla zabıtaların karşı karşıya gelmesi ve küfürleşmeye varan tartışmaların yaşanması belediye ekiplerinin bu defa daha yoğun güvenlik önlemi almasına sebep oldu. Çok sayıda çevik kuvvet ve jandarma ile bölgeye giden zabıtalar lüks villaların yıkım işlemini gün boyu sürdürdü. Çoğu deniz kenarında manzaralı olarak inşa edilen villaların yıkımı sırasında...