02 / 05 / 2024

kocaeli yolları

kocaeli yolları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, merkezi hükümet tarafından ilçeye önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Bakan Işık, belediyeler tarafından yatırımlarla ilçenin çok daha güzel olacağının altını çizdi.

Kandıra’da üç köye beton yol yapıldı!

Kentteki yol bakım ve onarım çalışmaları sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını da yeniliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, köyleri beton yollarla birbirine bağlıyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli'nin yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ilçede gerçekleştirilecek yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

kocaeli yolları Haberi

kocaeli yolları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kandıra'ya bağlı Araman, Alefli, Mülkşehsuvar, Bozburun, Esentepe ve Balcı köylerini ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işık, yaşanan olayları değerlendirirken köylülerin isteklerini dinledi. Bakan Işık'ın bu ziyaretine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, KBB Başkan Vekili Zekeriya Ozak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve geniş protokol mensupları katıldı. 



GIDA İHTİSAS OSB'NİN TEMELİ ATILACAK 

Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin imar planlarını onayladıklarını, kamulaştırmaların bitme noktasına geldiğini sözlerine ekleyen Işık, "Bir iki parsel kaldı, inşallah yakında Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temelleri atılmaya başlanacak. O fabrikalar bitene kadar, bizim o fabrikada çalışacak gençlerimizin kollarına altın bilezik takmamız lazım. Yani meslek kazandırmamız lazım. Kandıra verdiği göçleri böyle geri alacak. 

Kandıra'yı ve köylerini yeniden cazibe merkezi haline getiriyoruz" dedi. 



DUBLE YOLLAR YAPILACAK 

Kandıra-İzmit...