29 / 04 / 2024

Kocaelili gazetecilere konut müjdesi

Kocaelili gazetecilere konut müjdesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerini ev sahibi yapmak için 24-25 dönümlük alanı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden TOKİ'ye aktardıklarını açıkladı

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Gaziantepli gazetecilere yeni konut müjdesi!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.

TOKİ Konya Sarayönü'ne 883 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Konya Sarayönü ilçesine 883 konut yapılacağı bildirildi. Konya Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gazetecilere açıklama yaptı.

TOKİ Afyonkarahisar'daki gazetecilere konut teslimini yapacak!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleri ile Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Afyonkarahisar Belediyesi, Gazeteciler Derneği Toplu Konut projesinde hayata geçirilen 214 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlanarak anahtar teslim aşamasına gelindi.

TOKİ Çankırı'ya 364 konut inşa edecek!

Çankırı'da TOKİ tarafından emekliler için 364 konut yapılacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi.

Turgay Genç'ten Antalyalı gazetecilere konut müjdesi!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyarette bulundu. Genç, ziyarette Antalya basınının Döşemealtı'nda ev sahibi olmasını sağlayacak projeye destek olacaklarını açıkladı.

Kocaeli'deki gazetecilere konut müjdesi!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik konut projesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Projede daire sayısının artırılması istendi

TOKİ Gaziantep'te gazetecilere konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gaziantep'te yaşayan gazetecilere toplu konut yapacak. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) uzun süredir üzerinde çalıştığı projede mutlu sona ulaştı.

TOKİ'den Kocaeli'deki gazetecilere konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Turan:"16 Ocak Basın Onur Günü'nde temel atmak bizlere de ayrı bir onur verir. Bunun için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor”

TOKİ Bursa’da gazetecilere 452 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Kocaeli'de gazetecilere konut inşa ediyor!

Defterdarlık ve TOKİ yetkilileri tarafından karşılıklı imzaların atılmasıyla Çınarlı Mahallesi’ndeki 24 bin 500 metrekare arazinin Basın Sitesi yapılması için devri resmen yapıldı.

Kocaelili gazetecilere konut müjdesi Haberi

Kocaelili gazetecilere konut müjdesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerini konut sahibi yapmak amacıyla 24-25 dönümlük alanı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden TOKİ'ye aktardıklarını bildirdi.


Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından İzmit'te bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya gelen Işık, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerle siyasetçilerin kaderdaş olduğunu belirterek, gazetecinin olmadığı yerde siyasetçinin başarılı olma şansının olmadığını söyledi.


"Aslında aynı kaderi paylaşan iki ayrı grubuz. Birbirimize muhtaç iki grubuz" diyen Işık, "Birimiz olmadan diğerimizin anlamı çok fazla yok. Onun için kader arkadaşı olan iki ayrı grubuz" ifadesini kullandı. 


Işık, gazeteciliğin  zor bir meslek olduğunu, bunu siyasete girdiği günden beri çok yakınen bildiğini vurgulayarak, "Özellikle teşkilat başkanlığı ve arkasından il başkanlığı döneminde sizlerle çok yakından çalıştım. Bu meslek, zirveye gelen arkadaşlarımızın dışında herkesin çileyle...