04 / 05 / 2024

Koçakser İnşaat adresi

Koçakser İnşaat adresi

Koçakser İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aliasker Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Koç tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Akser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Akser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Koç Life İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koç Life İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Koç tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif koçak ve Metin Baltacı ortaklığında kuruldu.

Vip Koçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip Koçer İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Safar Güler tarafından kuruldu.

Koç Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aslan ve Emre Koç tarafından kuruldu.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Koçakser İnşaat adresi Haberi

Koçakser İnşaat adresi


Koçakser İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aliasker Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu. 

Koçakser İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu,İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...