25 / 07 / 2024

Kocaoğlu Otelcilik adres

Kocaoğlu Otelcilik adres

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde kimseyi yerinden olmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Aziz Kocaoğlu, Gaziemir ve Karabağlar’ın 8 mahallesini ziyaret etti. Kentsel dönüşüm konusunda soruları yanıtlayan Kocaoğlu, "Herkes aynı yerde, aynı komşusuyla ama daha konforlu ve güvenli binalarda oturacak" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu: Dönüşüm için ihtisas mahkemeleri kurulsun!

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde garanti biziz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı muhtarlarını makamında ağırladı. Kentsel dönüşümle ilgili soruları yanıtladı

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Urla'daki villasına inceleme!

İzmir Urla’da binlerce ağaç kesilerek, CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun da oturduğu 36 lüks villa inşa edilmişti. İçişleri Bakanlığı’nın konuya ilişkin inceleme süreci başlattığı öğrenildi.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka Stadı davası için çağrı!

Kocaoğlu’nu Karşıyaka stadı konusunda İzmirlileri yanılttığını ifade eden Doğan, “TOKİ ile yapılan protokol davasından değil, imarla ilgili Danıştay temyiz safhasında bulunan davanızdan feragat edin” dedi

Aziz Kocaoğlu'ndan 19 ilçeye yakın markaj!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkez dışındaki ilçelere daha hızlı hizmet götürülmesi amacıyla oluşturdukları Yerel Hizmet birimlerini ziyaret edip sorumlularıyla toplantılar yapıyor.

Aziz Kocaoğlu: İzmir statlarının davasını çekeriz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kültürpark'a gelen itirazları anlayamıyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başkanlığında düzenlenen İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) toplantısında, Kültürpark ve kentsel dönüşüm gibi önemli başlıklar öne çıktı.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Aziz Kocaoğlu Kültürpark tartışmalarına son noktayı koydu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayata geçirmeyi planladıkları yeni proje ile 1990'larda yüzde 26 olan Kültürpark’taki yeşil alan miktarını yüzde 56 ile tarihinin en yüksek seviyesine ulaştıracaklarını, bina yoğunluğunu ise yarı yarıya azaltacaklarını söyledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Kocaoğlu Otelcilik adres Haberi

Kocaoğlu Otelcilik adres

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Küçük Ayasofya Mah.Özbekler Sk.No:26/1...