25 / 07 / 2024

Kocaoğlu Otelcilik nerede

Kocaoğlu Otelcilik nerede

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu: İzmir statlarının davasını çekeriz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kültürpark'a gelen itirazları anlayamıyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başkanlığında düzenlenen İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) toplantısında, Kültürpark ve kentsel dönüşüm gibi önemli başlıklar öne çıktı.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Aziz Kocaoğlu Kültürpark tartışmalarına son noktayı koydu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayata geçirmeyi planladıkları yeni proje ile 1990'larda yüzde 26 olan Kültürpark’taki yeşil alan miktarını yüzde 56 ile tarihinin en yüksek seviyesine ulaştıracaklarını, bina yoğunluğunu ise yarı yarıya azaltacaklarını söyledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Körfez Projesi'nin zor noktası aşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askıya çıkan Körfez Projesi ÇED raporuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise projenin geçmişinin 10 yıla dayandığını söyledi. Kocaoğlu işin zor noktasının aşıldığını belirtti.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi açıldı!

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi 79 milyon sermaye ile açıldı.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa olmazlardan!

Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümdeki ilkelerinin "yerinde dönüşüm" ve "uzlaşma" olduğunu hatırlattı. Kocaoğlu dönüşüm çalışmalarında "hak sahiplerinin razısının" kendileri için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu vurguladı.

Aziz Kocaoğlu'ndan Uzundere dönüşüm ihalesi çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Uzundere kentsel dönüşümü için yapılan ihalelere katılım olmamasının ardından “Müteahhitlere yeni çağrımız var. 450 gün olarak belirlenen projenin bitirilmesi süresini 600 güne çıkardık” dedi.

Kocaoğlu Otelcilik nerede Haberi

Kocaoğlu Otelcilik nerede

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Küçük Ayasofya Mah.Özbekler Sk.No:26/1...