06 / 07 / 2024

kocasinan aras yenileme çalışmaları

kocasinan aras yenileme çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı'dan sonra Mimarsinan Mahallesi'nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

Halkalı-Zeytinburnu arasında testler başladı!

Yenileme çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö hattında Halkalı-Zeytinburnu arasındaki hatta 3 vagondan oluşan test treni raylara indirildi. Tren dün itibarıyla Halkalı-Zeytinburnu arasında testlere başladı...

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

kocasinan aras yenileme çalışmaları Haberi

kocasinan aras yenileme çalışmaları


Kayseri'nin yeni yüzü olacak Kocasinan'ı dünyanın sahip olduğu imkanlarla  donatmak amacıyla gereken gelişim, değişim ve yenilikleri gerçekleştirmek isteyen Kocasinan Belediyesi; durmuyor, gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Gelişen ve genişleyen Kocasinan'da sürekli yeni yollar açıp, mevcut olanları da yenilediklerinin altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Daha güvenli, sağlıklı ve akıcı bir ulaşım sağlamak için cadde ve sokakları bütün alt yapısıyla birlikte yenileme çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mimarsinan Mahallesi nüfusun, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerleşim birimlerindendir.  Mimarsinan'ı Erciyesevler Mahallesi'ne taşıyan Aras, Göksu ve Tortum Sokak'taki yenileme işlemini söz verdiğimiz gibi bayram öncesi bitirdik " diye konuştu.

Kaski, Elektrik Şirketi ve Kaygaz gibi alt yapı kuruluşlarının da Aras, Göksu ve Tortum'da yenileme işlemleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Bütün alt yapı, kaldırım, mobese, asfalt ve...