02 / 05 / 2024

Kocasinan belediye projeleri

Kocasinan belediye projeleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Kocasinan belediyesi 12 taksitle konut imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut imarlı 6 arsayı satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi 56 daire yaptıracak! İhalesi 27 Eylül'de!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sümer Mahallesi'nde 56 adet konut ve 2 adet ticari alan inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de 118 konut yaptıracak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

Kayseri Kocasinan'da 37.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 37 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan'da 21 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa sundu.

Kocasinan belediye projeleri Haberi

Kocasinan belediye projeleri

Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 



Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, farklı mahallelerde eşzamanlı olarak çalışan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Örnekevler Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelerle birlikte yaya yolları, otoparkları bazalt kaplama beton parke ile yenilediğini ifade etti. Çolakbayrakdar, ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı. Bu çerçevede 4 bin 383 ton alt malzeme, 2 bin 922 ton temel malzeme ve 2 bin 340 ton asfalt kullanılarak yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirildi'' dedi. Devam eden çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandığında Örnekevler Mahallesi’nin adeta...