28 / 04 / 2024

Kocasinan Bulvarı

Kocasinan Bulvarı

Bekir ve Şerafettin Arslan kardeşler, Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda bulunan dükkanlarının belediye tarafından istimlak bedeli ödenmeden yıkılmaya çalışıldığını iddia etti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

KTO hizmet binası açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Kocasinan Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ediyoruz!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden kanal boyu dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Belediyesi'nden 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlardan olan ve Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklar, 80 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Kayseri NATO Caddesi katlı kavşak çalışmalarında son durum!

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı’ndan sonra NATO Kavşağı’nı da bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Karayolları Köprülü Kavşağı açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin trafiği rahatlatmak için Kocasinan Bulvarı’ndaki dört kavşakta yapmış olduğu köprülü kavşaklardan ilki törenle hizmete girdi.

Erkilet Bulvarı'nın 3,3 kilometrelik bölümü yenilendi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarının 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda inşa edilecek üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı!

Trafiğe neşter için ilk adım atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi trafik akışını hızlandırmak amacıyla Kocasinan Bulvarı üzerinde projelendirdiği yonca yapraklı kavşak ile üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı...

Bulvar İstanbul satış fiyatları!

Bulvar İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin arsası Emlak Konut GYO ihalesinde 723 milyon liraya alındı...

Kocasinan Bulvarı Haberi

Kocasinan Bulvarı

Öyle ki yetkililer tarafından dükkanlarının habersiz bir şekilde yıkılacağı konusunda endişe duyduklarını söyleyen Arslan kardeşler gece gündüz nöbet tutmaya başladı. Konu ile ilgili görüştüğümüz belediye yetkilileri ise istimlak bedelini ödediklerini ama bazı mülk sahiplerinin anlaşmaya yanaşmadıklarını ileri sürdü.



Kocasinan Belediyesi’nin Erkilet Bulvarı’nın genişletilmesi için başlatmış olduğu istimlak çalışmaları bir süredir devam ederken söz konusu bölgedeki dükkanların birer birer yıkıldığı görüldü.


Bazı dükkan sahipleri belediyenin zorla veya habersiz bir şekilde dükkanlarını yıkarak enkaz halindeki bir arsa gibi gösterdiğini iddia ettiler.


Bir çok dükkan sahibinin mağdur edildiği yönünde iddialar ortaya atılırken, bölgede dükkanı ve evi olanlardan Bekir ve Şerafettin Arslan kardeşler, toplam 641 m2 alanda 4 dükkan ve 1 evlerinin olduğunu söyledi.


Arslan kardeşlerin iddiasına göre belediye daha önce kendilerine tebligat göndermeden 3 gün içerisinde...