03 / 05 / 2024

Kocasinan cadde yenileme

Kocasinan cadde yenileme

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Kocasinan cadde yenileme Haberi

Kocasinan cadde yenileme


Kocasinan’ın dört bir tarafında başlatılan asfalt, yol yapım, modern kaldırım çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediyesi, çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla, sökülen eski kilitli parke yerine modern estetik ve sağlam bazalt döşeme kullanılarak yenilenen Mehmet Akif Caddesi güzel bir görünüme kavuşacak. Çalışmaların çok kısa süre içerisinde bitirilerek Kayserililerin kullanımına sunulacağı belirtildi.

Vatandaşlar da Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. 




Kocasinan...