29 / 04 / 2024

kocasinan Harika Park Projesi nerede yapılıyor

kocasinan Harika Park Projesi nerede yapılıyor

Kocasinan'da kentsel dönüşüm başlıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ahi Evran Mahallesi’nde uygulayacakları Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay verdiğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da 8.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Yenidoğan ve Tanpınar'da konut ve akaryakıt istasyonu arsaları satışa çıktı. 1 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Kocasinan ve Talas'taki kentsel dönüşüme onay!

Talas ve Kocasinan Belediyelerinin kentsel dönüşüm talepleri Bakanlar Kurulu'ndan onay aldı... Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Kocasinan Seyrani'de dönüşüm başladı!

Kocasinan Belediyesi, Seyrani Mahallesi'nde başlattığı 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında eski binaların yıkımı gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yıkımın ilk hamlesini ev sahipleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Kocasinan'daki tarihi eserler restore ediliyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla, ilçe genelinde tarihi ve kültürel miraslar, aslına uygun bir şekilde restore edip son teknolojiyle donatılarak vatandaşların hizmetine hazırlanıyor.

Kocasinan Kadın Gelişim Merkezi gün sayıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımlara özel en son teknolojiyle donatılmış ‘Kadın Gelişim Merkezi’ni ilçe sakinlerinin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Kayseri Kocasinan'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan ilçesi, Pervane mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 970 bin TL olarak belirlendi.

Kocasinan Belediyesi 3 Ekim'de toplanacak!

Kocasinan Belediyesi Meclisi, Ekim Ayı toplantısını 3 Ekim Pazartesi günü yapacak. Toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin merkez Kocasinan Belediyesi, Seyrani Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesini başlattı. Proje çerçevesinde yıkılacak olan eski evlere ilk balyozu, Belediye Başkanı Ahmlet Çolakbayrakdar vurdu.

Kayseri Kocasinan'a yüzme havuzlu pazar yeri geliyor!

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

Kocasinan Belediyesi’nden yoğun ihale mesaisi!

İlçe sakinlerine 7 gün 24 saat hizmet veren Kocasinan Belediyesi’nde, Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak ve Kocasinan'ı Kayseri'nin yeni yüzü yapmak için yoğun mesai yaparak ihaleler gerçekleştirildi.

Kayseri Kocasinan'a modern yollar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'da 8 milyon 800 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait olan 3 adet konut + ticaret alanlı arsalar toplamda 8 milyon 800 bin TL bedelle 28 Eylül 2016 Çarşamba günü ihale edilecek.

Kocasinan Fuzuli Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocasinan Belediyesi, Fuzuli Caddesi çevre düzenlemesi yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ihalelerin sonuçlanmasıyla ‘Yeni Kocasinan’ı hazırlamak için çalışmaların hızlanacağını belirtti.

kocasinan Harika Park Projesi nerede yapılıyor Haberi

kocasinan Harika Park Projesi nerede yapılıyor


Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ahi Evran Mahallesi’nde uygulayacakları Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay verdiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktıklarının altını çizen Başkan Mustafa Çelik,” Kasım 2013 tarihinde Ahi Evran Mahallemizde hazırlayacağımız Kentsel Dönüşüm Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bölgenin riskli alan ilan edilmesiyle ilgili başvuruda bulunmuştuk. Geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce Bey’le görüştük. Projemizi tüm detaylarıyla anlattık. Kendisi de projeyi çok beğendiğini söyledi. Projenin sosyal konut tarzında değil de adeta lüks konut projesi kapsamında hazırlandığını belirtti. Gerek kat yükseklikleri, gerekse sosyal donatıları ve yeşil alanları açısından değer verdikleri bir proje olduğunu söyleyerek ‘kısa sürede biz projeyi onaylarız’ dedi. Hakikaten dediği gibi de oldu...