06 / 07 / 2024

Kocasinan Himmetdede yol yatırımları

Kocasinan Himmetdede yol yatırımları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Kayseri Kocasinan'daki 8 asırlık cami restore ediliyor!

Kocasinan Belediyesi, Himmetdede Mahallesi’nde yer alan 8 asırlık tarihi camiyi restore ediyor. 

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kocasinan Belediyesi'nden 90 kilometrelik yol!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, 2016 yılında kırsal mahallelerde toplam 90 kilometre stabilize yol ve 12 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan baştan aşağı yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde 2016 yılı içerisinde yol, kaldırım, asfalt, alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kocasinan Serçeönü yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kocasinan’ı inşa ediyoruz!

Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti.

Kayseri Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kocasinan Himmetdede yol yatırımları Haberi

Kocasinan Himmetdede yol yatırımları


Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde hasar gören cadde ve sokakları yenileme çalışmalarına devam ederek daha kaliteli yollar yapıyor.


Kocasinan Belediyesi olarak asfaltlama hizmetine önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde farklı noktalarda sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarıyla tonlarca asfalt serimi gerçekleştirildiğini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar: “Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Himmetdede Mahallesi’nde düzeltme işlemlerinin ardından cadde ve sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Zemini bozuk olan yolları genişletip, yollarda konfor sağlayan özel stone mastik asfalt kullanılıyor. İlçemiz çalışmalarımızla büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşıyor. Bu değişimi hız kesmeden devam ettireceğiz.” dedi.


Bölge sakinleri ise Kocasinan Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.



Kocasinan...