15 / 05 / 2024

Kocasinan park yenileme çalışmaları

Kocasinan park yenileme çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil olması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Kocasinan park yenileme çalışmaları Haberi

Kocasinan park yenileme çalışmaları


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil olması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekânlar sunmak için projelere hız veren Başkan Çolakbayrakdar, mevcut parkları yenilerken; yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya da devam ediyor. 

Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan çalışmaları çerçevesinde, Yıldızevler ve Kayabaşı Mahallesi’nde mevcut parkların yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar’a Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti. İncelemeler sırasında yetkililere talimat veren Başkan Çolakbayrakdar, park alanlarında daha fazla yeşile ağırlık verilmesi ve farklı türde çiçeklerin arttırılması yönünde düzenleme yapılmasını istedi.


İlçenin yeşil dokusunun zenginleştirildiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Daha temiz, daha yeşil, daha güzel, daha çevreci, daha modern bir Kocasinan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz....