13 / 05 / 2024

kocasinan sahilyolu ne zaman bitecek

kocasinan sahilyolu ne zaman bitecek

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Baraj Gölü etrafında devam eden Kayseri'nin Sahil Yolu’nu ağaçlandırmaya başladıklarını söyledi. Yıldız "yaklaşık bin kadar da ağaç diktik" dedi...

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Kayseri'de 5 cami tapusu ve 4 villa arsası takası!

Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait 5 caminin tapusuna karşılık Yamula Barajı'na nazır 100 bin metrekarelik 4 villa arsası verecek...

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi ne zaman? Kocasinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kocasinan Belediyesi'ne ait taşınmazlar ihale ile satıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, 17 taşınmaz için gerçekleştirilen ihalelerde toplam 12 Milyon 954 bin 500 TL gelir elde etti.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çalışmaları inceledi. 

Kayseri Kocasinan'a yeni tesis müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi’ne tekstil üzerine satış yapan esnafların isteği üzerine yeni bir alan inşa edeceklerini söyledi.

kocasinan sahilyolu ne zaman bitecek Haberi

kocasinan sahilyolu ne zaman bitecek


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Baraj Gölü etrafında devam eden Kayseri'nin Sahil Yolu’nu ağaçlandırmaya başladıklarını söyledi.


Başkan Bekir Yıldız, Kayseri'nin daha yeşil bir hale gelmesi için park bahçeler, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Yamula Barajı'nın yapılmasıyla Kayseri denize kavuştu, bunun nimetlerini de yaşamaya başladı. 75 kilometre göl uzunluğu, 82 milyon metrekarede göl alanıyla Yamula Barajı Kayseri coğrafyasını değiştirdi. Biz ağaçlandırma çalışmalarıyla daha da değiştirmek istiyoruz." dedi. 


Kayseri'nin Sahil Yolu çalışmalarında geçtiğimiz günlerde 2. etabı tamamlayıp 3. etap olan Çevril-Taşhan'a başladıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Ebiç, Dadağı, Kemer, Emmiler, Taşhan, Çevril ve Kuşçu'yla birlikte 7 mahalleden geçmesini planladığımız 12 metre genişliğinde, 32 km uzunluğunda olacak ve maliyeti 12 milyon doları bulacak Kayseri Sahil Yolu'na mesire alanları,...