03 / 05 / 2024

kocasinan semt konakları açıldı mı

kocasinan semt konakları açıldı mı

Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sosyal refahı artırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Semt Konakları da ilgi çekiyor...

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Kayseri Melikgazi Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan semt polikliniğinin temel atma törenine ve Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Kayseri Kayabaşı Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kayabaşı Semt Konağı'nın açılışı yapıldı. 680 metrekare kapalı alanda inşa edilen semt konağı yaklaşık 800 bin TL’ye maloldu.

Beyoğlu 14. semt konağına kavuşuyor!

Beyoğlu Belediyesi 14. Semt Konağı olan Piripaşa Semt Konağı’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Semt konakları mahallede hizmeti koordine eden, tek elde toplayan bir mekanizma" dedi.

Başiskele Belediyesi Semt Konağı 1 ay sonra açılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor. Başiskele Belediyesi semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Ziya Gökalp Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi açılış kurdelelerini bir bir kesmeye başladı. Yeşil Mahalle'den sonra Ziya Gökalp Semt Konağı da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle açıldı.

Ziya Gökalp Semt Konağı bugün açılıyor!

Kocasinan Belediyesi, mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, dayanışmayı ve paylaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni bir hizmet olan semt konaklarının açılış kurdelelerini kesmeye devam ediyor.

Kayseri Ziya Gökalp Semt Konağı’nın açılışı ertelendi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Ziya Gökalp Semt Konağı’nın açılışının 3 günlük ulusal yas sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Kocasinan'daki 4 semt konağı hizmete açılıyor!

Yeni dönemde hızını daha da artıran farklı, ilk ve yeni hizmetlerin temelini atan Kocasinan Belediyesi emeklerinin meyvelerini almaya başladı. Toplam 4 milyon lira harcanan 4 semt konağı gelecek hafta hizmete açılıyor.

Kayseri Kocasinan'da 4 semt konağı 12 Ekim'de açılacak!

Yeni dönemde hızını daha da artıran farklı, ilk ve yeni hizmetlerin temelini atan Kocasinan Belediyesi emeklerinin meyvelerini almaya başladı. Toplam 4 milyon lira harcanan 4 semt konağı gelecek hafta hizmete açılıyor.

kocasinan semt konakları açıldı mı Haberi

kocasinan semt konakları açıldı mı


Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sosyal refahı artırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Semt Konakları da ilgi çekiyor. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, semt konaklarının özellikle hanımların ufkunu açıp kişisel gelişimlerine ve aile bütçesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Belediyelerin öncelikli görevinin yaşanabilir bir şehir sunarak vatandaşlarının hayatını kolaylaştırmak olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, semt konaklarından yararlanacak mahallelerin muhtarlarına yapım ve kullanım amaçlarını anlatırken" İmar, ulaşım, yol, asfalt,  kaldırım, park ve yeşil alan gibi hizmetlerin kalitesi elbette şehrin yaşanabilirliğini artırıyor. Sosyal refahı artıran, birlikteliğe ve kişisel gelişime katkı sağlayan, eğlendiren, dinlendiren imkan ve mekanlar da belediye hizmetleri açısından önemlidir. Biz de bu amaçla semt konakları ve kadın gelişim merkezleri gibi farklı...