19 / 05 / 2024

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileme çalışmaları

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileme çalışmaları

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Pendik Çamçeşme Mahallesi parselasyon planı askıda!

Pendik İlçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 ada, 7 ve 9 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileme çalışmaları Haberi

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileme çalışmaları


Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden çevre düzenlemesi ve modern otopark alanını gezerek, incelemelerde bulundu.


Çalışmaları hızlandırarak kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallemizde zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle yenilenmesi gerekiyordu. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyoruz. Bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.”...