17 / 05 / 2024

Kocasinan Serçeönü yenileme

Kocasinan Serçeönü yenileme

Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’ni de baştan aşağı yeniledi. Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’nde 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Serçeönü yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasir Serçe ve Halil Serçe ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT 40.000 TL'ye kadar varan bir ihtiyaç kredisi başlattı. Banka ve gişe önünde uzun kuyruklar oluştu. İşte haberin ayrıntıları...

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Bitcoin'e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Rusya tarafından Ukrayna'daki nükleer santrali vurulduğu ve santralde yangın çıktığı haberlerinin duyulması kripto para piyasalarını etkiledi. Kriptolarda değer kaybı görülürken, Bitcoin'in de 41 bin dolar civarına kadar gerilediği belirlendi. 

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kocasinan Serçeönü yenileme Haberi

Kocasinan Serçeönü yenileme


Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’ni de baştan aşağı yeniledi. Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’nde 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ı daha da güzelleştirerek ‘Yeni Kocasinan’ı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yaptığımız hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşuyor. Bu kapsamda Serçeönü Mahallemizde de cadde ve sokaklar yenilendi. Kaldırımlar estetik ve dayanıklı bazalt taşı ile yepyeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin araçları için de yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıldı. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağladık. Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun. Yenileme...