28 / 07 / 2024

kocasinan sokak yenileme çalışmaları

kocasinan sokak yenileme çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Kayseri Kocasinan'da yollar yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

kocasinan sokak yenileme çalışmaları Haberi

kocasinan sokak yenileme çalışmaları


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.


İncelemeler sırasında Başkan Çolakbayrakdar’a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile belediye birim müdürleri eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatta bulundu.


Kocasinan’ı baştan aşağıya modernize ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’ndeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyor. Bölgede oturan sakinlerin esnafların araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapılıyor. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Bölge sakinlerimize...