09 / 05 / 2024

Kocasinan Yenimahalle sağlık merkezi

Kocasinan Yenimahalle sağlık merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Kocasinan'a aile sağlık merkezi ve sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis inşa ediyor.

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle’ye yaptığı sağlık yatırımlarıyla ilçeye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, kente 4 sağlık ocağı daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Kocasinan'da sağlık tesisi yapımı karşılığı kiralık arsa!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kocasinan'ın Kavakyazı Mahallesi'nde bulunan arsayı sağlık tesisi yapımı karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 7 milyon 605 bin 628 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de sağlık ocağı, park ve semt birimi açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

Çiğdemtepe Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı açıldı!

Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı...

Şentepe’ye sağlık ocağı ve YENİMEK açıldı!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. Başkan Yaşar burada bir konuşma yaptı...

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Kocasinan Yenimahalle sağlık merkezi Haberi

Kocasinan Yenimahalle sağlık merkezi

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle’de yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi'ni denetledi. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri zamanında yerine getirdiklerini dile getirerek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarını hayata geçirdiklerini söyledi.

Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dönüşümü devam ettirdiklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimizin daha donanımlı bir yapıda sağlık hizmeti alabilmeleri için hayırseverlerimizin desteği ile inşaatını tamamladığımız Sümer Aile Sağlığı Merkezi’nin son kontrollerini gerçekleştirdik. Yenimahalle ve bölgesine hizmet verecek olan merkezde hemşehrilerimiz sağlık hizmetlerinden daha iyi şartlarda faydalanabilecekler. Kocasinan’ımızın bu ve buna benzer ihtiyaçlarını adım adım yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her bir mahallemizde gerek belediyemizin yaptığı hizmetler gerekse kamu kuruluşlarının yaptığı çalışmaların takibini yapıyoruz. Ayrıca...