06 / 07 / 2024

Kocasinan Yenimahalle yenileme

Kocasinan Yenimahalle yenileme

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Yenimahalle'deki 433 okula belediye eli değdi!

Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için gece gündüz çalışan ekipler, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'nin yolları asfaltlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Allt yapı çalışmaları nedeniyle yıpranan bölümlerde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, mevcut asfalt kazınarak, yeni asfalt serimi yapılacak.

Kocasinan Belediyesi Aras, Göksu ve Tortum'u yeniledi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı'dan sonra Mimarsinan Mahallesi'nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.

Kocasinan Yenimahalle yenileme Haberi

Kocasinan Yenimahalle yenileme


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın, ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin yeni yüzü olacak’ hedefiyle yürüttüğü yenileme çalışmaları, bölgenin dört bir tarafında devam ediyor.


Yenimahalle’nin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, hizmet atağını sürdürdüklerine dikkat çekti.


“Kocasinan’ımızın köklü mahallelerinde yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni mahalle sakinlerine yakışır bir meydan oluşturuyoruz. Zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle mahalle meydanının yenilenmesi gerekiyordu. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimin çalışmalarıyla,  daha geniş ve daha kullanışlı bir meydan oluşturuluyor.” diye konuştu.


Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Çalışmalar tamamlandığında Yeni Mahalle daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.” diye tamamladı.



Kocasinan...