17 / 07 / 2024

Kocatepe Gayrimenkul

Kocatepe Gayrimenkul

Kocatepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Kocatepe tarafından 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, İstasyon Caddesi' nde kuruldu.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

İzmir Milli Emlak'tan 27.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir ili, Konak, Tınaztepe, Kocatepe, Dumlupınar ve Subaşı ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü 27 milyon 273 bin 150 TL'ye satıyor...

Şişli ve Beyoğlu'nda 11.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İl, Şişli İlçe,Meşrutiyet Mahallesi ve İstanbul, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon 550 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Kocatepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Kocatepe tarafından 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, İstasyon Caddesi' nde kuruldu.

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu.

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Halef ve Ahmet Halef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhak Hamit Caddesi'nde kuruldu.

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Majed Dukmak Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Limartin Caddesi'nde açıldı.

AG Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AG Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Gönen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Dolapdere Taksim Caddesi'nde kuruldu.

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Remall Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remall Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Salahiden IBR M Elkhatib tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Aziz Naci Şahin vefat etti! Portakal Çiçeği Gayrimenkulün acı günü!

Portakal Çiçeği Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Aziz Naci Şahin 21 Eylül 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 23 Eylül 2014 Salı günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığında defnedilecek...

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Kocatepe Gayrimenkul Haberi

Kocatepe Gayrimenkul

Kocatepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Kocatepe tarafından 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu. 


Kocatepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak ,kendi hesabına  arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına  ait arsa ve araziler   üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında  her türlü resmi ve özel  sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları  fabrikalar ,yollar, baraj ve göletler,  park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde  veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...