03 / 05 / 2024

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

TCMB Mart 2023 ödemeler dengesi verilerini açıkladı: Mart'ta cari açık 4.5 milyar dolar oldu!

Cari işlemler dengesinin, mart ayında 4.48 milyar dolar açık verdiği açıklandı. İşte TCMB tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Aşkın ve sadakatin simgesi beştaş pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Aralık 2022 D Diamond beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 10 Migros'ta! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi'nin en çok satan akıllı telefonlarından Xiaomi Redmi 10'u web adresinde satışa çıkardı! Bu telefonu kaçıran çok üzülür! İşte 6 Aralık 2022 tarihli Xiaomi Redmi 10 fiyat listesi ve özellikleri...

Su arıtma cihazlarında son fiyatlar! Koçtaş 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Plastik damacanalardaki mikro plastikler ve artan fiyatlar sebebiyle su arıtma cihazları pek çok ailenin ilk tercihi olmaya başlarken Koçtaş’taki fiyatları derledik.

Laptoplarda kaçırılmayacak fırsat! Gören duyan MediaMarkt'a koşuyor! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin popüler tekno marketleri arasına adını yazıran MediaMarkt, laptoplara aklınızı başınızdan alacak bir indirim yaptı! MediaMarkt'ın fiyatlarını görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Peki, MediaMarkt'ta laptop fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması Haberi

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması

Koçtaş’ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncısı düzenlenen “6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması”na, Türkiye çapındaki tüm üniversitelerden mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı ve diğer tasarım bölümü öğrencilerinin başvuruları devam ediyor. Yarışmada proje son teslim tarihinin 30 Aralık olacak.


Her yıl daha da yoğun ilgi ile karşılanan yarışmanın bu yılki konusu, bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için ‘yaşam alanı tasarımı’ olarak belirlendi. Öğrenciler projelerinde yarışmanın amaçlarına uygun biçimde, yeme, içme, oturma, dinlenme, depolama gibi ihtiyaçların bütüncül olarak karşılandığı ve peyzajın düzenlenmesine katkı yapacak elemanları da içeren yaratıcı ve özgün fikirlerini ortaya koyacak. Yarışma sonrasında dereceye giren ürünler Koçtaş’ın üretim süreçlerine uygun olduğu takdirde üretilerek ürün yelpazesi içinde yer alabilecek.


Yarışmanın...