02 / 05 / 2024

Koçtaş aydınlatma modelleri

Koçtaş aydınlatma modelleri

Koçtaş’ın ilham veren binbir çeşit masa lambaları ile evinizde küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratmanız mümkün. Masa lambaları doğrudan ışık yoğunluğu ile evinizde okuma keyfinizi katlayacak.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekim Öztürk tarafından kuruldu.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Decomode İnşaat Taahhüt Aydınlatma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decomode İnşaat Taahhüt Aydınlatma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Deniz Kanatlı Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma!

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma modelleri...

Nicolo Zavagno'dan Pestrin sarkıt aydınlatma modelleri!

İtalyan tasarımcı Nicolò Zavagno, 2013 yılında iki tasarımcı ile beraber aydınlatma ve ev aksesuarlarının yapıldığı ve özel projelerin yürütüldüğü Irregolare Design Studio'yu kurdu.Nicolo Zavagno'dan Pestrin sarkıt aydınlatma modelleri...

Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu!

Metal malzemelerin lazer kesim teknolojisi kullanılarak şekillendirildiği bu koleksiyon; kırmızı, sarı, yeşil, siyah ve beyaz renkli sarkıt ve lambaderden oluşuyor. Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu...

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Koçtaş ile evinizde 60'lı yılları yaşayın!

Koçtaş’ta yer alan minderler, renkli saklama kutuları ve de tabureler ile bu aykırı stili evinizde şık ve dinamik yaşam alanları elde etmek için kullanabilirsiniz. Koçtaş ile evinizde 60'lı yılları yaşayın.

Koçtaş mağazalarında atık toplama noktaları oluşturuldu!

Kullanım ömrünü tamamlamış elektronik ürünler, geri dönüşüm malzemesi olarak kullanılıyor. 43 Koçtaş mağazasında elektronik atık toplama noktaları oluşturuldu. Ürünler ücretsiz olarak alınıp geri dönüşüme kazandırılacak.

İş güvenliği açısından doğru aydınlatma nasıl olmalı?

Türkiye’ nin kanayan yarasının kamu ve özel sektör iş birliği ile çözüleceğine inanan Dilber aydınlatma adına kamuoyunu bilgilendirmeyi ve doğru bilinen yanlışları düzelteceklerinin altını çizdi.

Koçtaş aydınlatma modelleri Haberi

Koçtaş aydınlatma modelleri

Çalışma masanızda ve yatak odanızda dekorasyonun tamamlayıcısı olan masa lambaları doğrudan ışık yoğunluğu ile evinizde okuma keyfinizi katlayacak. Rengarenk değişebilen şapkalar, ayarlanabilen kol ve başlıklı yüzlerce masa lambası seçeneği için size en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir ya da Koçtaş’ın müşteri hizmetleri numarası, mobil uygulaması veya internet mağazasıyla, kolay alışverişin tadını...