15 / 05 / 2024

Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Üsküdar'da Necla Köker imzasıyla kuruldu.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'in merkez nakli yapıldı!

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Tekin tarafından kuruldu.

Ncp Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 375 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün ve Necip Arslan ortaklığında kuruldu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Elif Karhan Muhammed ve  Talha Yuyucu tarafından kuruldu.

Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede


Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Üsküdar'da Necla Köker imzasıyla kuruldu. 


Köker Danışmanlık Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT ·Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ·Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. ·Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...