05 / 05 / 2024

Köksal Gülmez kimdir

Köksal Gülmez kimdir

İnsanların sağlıklı beslenmek için organik gıdalara yöneldiği gibi inşaatlarında ve villa gibi özel mülklerde de artık doğal, sağlıklı yapı malzemeleri tercih ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Sevcan Güner kimdir?

Liv Büyükçekmece Satış Müdürü Sevcan Güner kimdir? Sevcan Güner, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eda Köksal kimdir?

İç mimar Eda Köksal, 2 yıl önce evini dekore ettiği Emre Aydın ile 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Peki, İç Mimar Eda Köksal kimdir?

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Güntekin Köksal Boğaz'dan 2 milyon dolara yalı aldı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Köksal Gülmez kimdir Haberi

Köksal Gülmez kimdir


İnsanların sağlıklı beslenmek için organik gıdalara yöneldiği gibi inşaatlarında ve villa gibi özel mülklerde de artık doğal, sağlıklı ve maliyet açısından en uygun olan yapı ve malzemelerin tercih ediliyor.


Eskiden köy evlerinin kerpiç veya taşlardan yapıldığını, gıdaların bile köylerde mahzenlerde veya bodrum katlarda saklandığını belirten Köktaş İnşaat Genel Koordinatörü Köksal Gülmez, sentetik malzeme olan fombort yalıtım malzemesi yerine tamamen doğal taşlardan yapılan; veya; doğal taş (andezit, granit, kayrak taşları v.b) ile dış cepheleri kaplanan villaların sağlık, ısı farklılıkları, yalıtım, dayanıklılık, görünüm ve maddi değer yönünden çok daha iyi olacağını söyledi.


Doğal taşın yangın açısından da risk taşımadığını, yangın esnasında ise sağlığa zararlı bir madde salgılamadığına dikkat çeken Gülmez, "Toplumumuzda organik gıdalara yönelim de olduğu gibi doğal taş villalara da talep arttı....