21 / 05 / 2024

koleksiyon mağazası

koleksiyon mağazası

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Paşabahçe, 312 metrekarelik alana sahip İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de 44'üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Koleksiyon Caddebostan mağazasını yeniledi!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar tasarlayarak üreten Koleksiyon, İstanbul’un önemli bölgelerinden Bağdat Caddesi’ndeki Caddebostan mağazasını yeniledi...

Koleksiyon Mobilya 14. mağazasını Bodrum'da açtı!

Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor

Koleksiyon Mobilya'nın yeni mağazası Antalya'da açıldı!

Koleksiyon Mobilya Türkiye'deki 14. mağazasını Antalya'da törenle açtı

Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını Gaziantep 'te açıyor!

Tasarımın kalitesini ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını 17 Haziran Cuma günü Gaziantep 'te açıyor. Koleksiyon, Gaziantep 'in canlı iş hayatına yepyeni bir soluk getirecek...

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

koleksiyon mağazası Haberi

koleksiyon mağazası

Mobilya, aydınlatma, halı-kilim ve cam-porselen aksesuar tasarımlarının sergilendiği bu yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak. 


Yaşam alanlarınıza tarih ve coğrafyalardan izler taşıyan yalın çizgisi ve 40 yılı aşkın geçmişiyle bilinen Koleksiyon’un Ankara Kavaklıdere mağazasından haberlerimiz var. Bugüne kadar toplam 1300 m2’lik alanında sadece ofis tasarımlarını bulunduran toplam dört katlı mağazanın bir özel katı da ev ürünleri için kurgulandı. Yeni yaratılan bu alanda mobilya, aydınlatma, halı-kilim ve aksesuar tasarımları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.


Ankara için oldukça hareketli ve şık bir lokasyon olarak kabul gören Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasının yeni kurgulanan ev bölümünde, birçoğu Faruk Malhan imzası taşıyan mobilya, halı-kilim ve aksesuarları sergileniyor. Ayrıca aydınlatma kategorisinde dünya liderlerinden biri olan Foscarini tasarımlarının yanı sıra Tonon marka sandalyeler, deri malzemenin...