02 / 05 / 2024

Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını Gaziantep 'te açıyor!

Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını Gaziantep 'te açıyor!

Tasarımın kalitesini ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını 17 Haziran Cuma günü Gaziantep 'te açıyor. Koleksiyon, Gaziantep 'in canlı iş hayatına yepyeni bir soluk getirecek...



Tasarımın kalitesini ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını 17 Haziran Cuma günü Gaziantep 'te açıyor. Türkiye 'nin ve dünyanın önde gelen tasarımcıları tarafından tasarlanan özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarıyla Koleksiyon, Gaziantep 'in canlı iş hayatına yepyeni bir soluk getirecek. Fevzi çakmak Bulvarı üzerinde yer alan 280 m2 'lik mağazada Koleksiyon Contract & Office ürünlerini sergiliyor.  

Ürün tasarım süreçlerinde çalışma kültürünün önemli bir yer tuttuğu Koleksiyon, ofis tasarımlarında, sektörden gelen mobilya talepleri kadar yeni yüzyılın iş kültürüne temel oluşturan fikirlere de odaklanıyor ve değişen çalışma ortamları için farklı senaryolar geliştirmeye devam ediyor. “Ortak yaratım ” teması altında, proje ortakları ile işbirliği içinde kullanıcılar için özgün çözümler üretiyor. Yeni iş disiplini ile mimar, satın alma departmanı, satış departmanı ve kullanıcı gibi birbirinden farklı rollere sahip proje ekiplerini henüz proje aşamasında işin içine katarak yaratım sürecine davet ediyor. Bu süreç doğrultusunda Pentagon-Arni Aromaa & Sauli Suomela, Studio Kairos, Faruk Malhan, Gerhard Reichert, Heinrich Iglseder, Koray Malhan, Platform-Wertel &Oberfell, Marco Penati ve Luca Scacchetti gibi tanınmış tasarımcı ve tasarım ofislerinin Koleksiyon için hazırladığı ve mağazada sergilenen ürün yelpazesi, farklı versiyonlarla üretilip yerleştirildiğinde, her mekanlarda ayrı özel bir kurgu ve atmosfer ortaya çıkartıyor.

Mağazanın aksesuar standlarında, Koleksiyon 'un Faruk Malhan ve Alev Ebuzziya tasarımlarının yanı sıra Alessi, Tonelli, Foscarini gibi dünya markalarının da ürünleri sergileniyor.

Son kullanıcı ile birlikte mimar, uzman, müteahhit ve yatırımcılardan oluşan proje ortakları için çözümler üreten Koleksiyon, ev, ofis, yönetim binaları, iş merkezleri, bankalar, sağlık merkezleri, eğitim merkezleri, oteller ve dinlenme tesisleri gibi her tür ortam ve kuruluşun, üst yönetim alanlarından çalışma istasyonlarına,toplantı, bekleme, karşılama, hizmet ve servis alanlarından arşiv ve kütüphanelere kadar,tüm mekan ve gereksinimlerini karşılıyor.

Koleksiyon, önümüzdeki dönemde bayilik ve temsilcilik ağını genişleterek büyüme stratejisi ile Afyon, Kocaeli, Antalya, Bodrum 'dan başlayarak Anadolu 'daki yayılımını arttırmayı planlıyor. Yurtdışında ise işbirliği geliştirilen, bayiler ve merkezler açılması planlanan ülkelerin başında, İngiltere, Almanya, İsviçre, Fransa, Belçika, İspanya, Avusturya, Sırbistan, Finlandiya, Mısır, Hindistan, Ukrayna, Azerbeycan, Özbekistan, Abu Dhabi, Dubai, Libya ve Suudi Arabistan geliyor. Dünyada mobilya ve tasarım sektörünün profesyonelleri tarafından yakından takip edilen marka konumundaki Koleksiyon bu adımlardan biri olarak yakın zamanda Londra 'da merkez mağazasını açıyor.

 


Geri Dön