02 / 05 / 2024

Koleksiyon Mobilya hedefi

Koleksiyon Mobilya hedefi

Cirosunu bu yıl 150 milyon TL'ye taşımayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, bayilikler vererek ev mobilyasında büyüyecek. Faruk Malhan, tasarımda Mezopotamya esintisinin fark edildiği yepyeni bir koleksiyonu sunmaya hazırlanıyor...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

İder Mobilya Pinara Yemek Odası ile yeni bir akım başlıyor!

Hem modern ve konforlu hem de uygun fiyatlı mobilya koleksiyonları ile kullanıcılarına zevkli seçenekler sunan İder, yepyeni Pinara yemek odası takımı ile alışılmışın dışında bir koleksiyon sunuyor…

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Mobilya sektörü 3 milyar dolar ihracat hedefliyor!

Dünyanın en büyük 2’inci mobilya fuarı olan İMOB- Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. Barış Ener fuarın 524 firmanın katılımı ile 150 bin ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirildiğini belirtti.

Koleksiyon Mobilya hedefi Haberi

Koleksiyon Mobilya hedefi

"Şimdiye kadar modernizmi hep Batı’da aradım" diyen Faruk Malhan, Koleksiyon Mobilya'nın yeni ev mobilyası koleksiyonu ile yüzünü Doğu'ya döndüğünü söyledi. Mezapotamya esintilerinin yansıdığı yeni tasarımları ile dikkat çeken yeni ev mobilyası koleksiyonunu bayilik yöntemi ile tüketicilere sunacağını açıklayan Malhan, geçen yıl 90 milyon TL olan cirolarını yeni stratejileri ile bu yıl 150 milyon liraya çıkaracaklarını anlattı. Koleksiyon, geçen yıl Mısır ve İngiltere'de birer mağaza açtı. Malhan, bundan 20 yıl sonra Koleksiyon'un üretimden çekilebileceğini, web satışına başlayıp tasarıma yoğunlaşarak içinde inovasyon olmayan işleri outsource edebileceklerini söyledi.

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu Faruk Malhan yeni stratejisini dün düzenlenen bir basın toplantısı ile basın mensupları ile paylaştı. Modernliği şimdiye kadar batıda aradığını söyleyen Malhan, "Ev mobilyasında çizgimizi değiştirdik. Tarzını bulamayan bir endüstri, içine kültürünü, inovasyonu...