02 / 05 / 2024

koleksiyon mobilyaları

koleksiyon mobilyaları

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye ödüllü Koleksiyon tasarımları evinizde yer alacak.

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

koleksiyon mobilyaları Haberi

koleksiyon mobilyaları

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Değişen mevsimle şekillenen ve yenilenecek olan yaşam alanınızda ödüllü ev mobilyalarına da yer açın.  


“Evimiz bizim yaşam kültürümüz, Her şey seçkin ve de kıymetli…” diyerek evde yaşam mottosunu oluşturan Koleksiyon, 43 yıllık deneyimiyle şekillendirdiği yaşam alanlarının özel ve de anlamlı olduğunu vurgulayan ürün gamıyla bilinir. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte evinizde yapacağınız değişikler arasında ödüllü Koleksiyon ürünlerine de yer açabilirsiniz. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye  yakın zamanda ödül alan Koleksiyon tasarımları olarak evlerinizde yerlerini almaya hazır.


Faruk Malhan tasarımı Babil Serdiyar kanepe;


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ Mobilya kategorisinde ‘İyi Tasarım’ ödülüne layık görüldü. 


Faruk Malhan tasarımı Babil Ailesi, 500 yıllık Babil medeniyetlerinde...