04 / 05 / 2024

Kollarını benim için mi kaybettin tartışması

Kollarını benim için mi kaybettin tartışması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

EGO: Gazi ile tartışan şoför kusurluysa cezai işlem yapılır!

EGO Otobüsü’nde şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin EGO Genel Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Otobüs şoförünün gaziye, "Kollarını benim için mi kaybettin" diyerek hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Bakırköy dönüşüm için gün sayıyor!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin muhalif belediyelerin de kentsel dönüşüm için müracaat etmelerini istemesi Bakırköy Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Kartal Singer Sitesi'nde dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde hızla yenilenmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bu kez Petroliş Mahallesi’nde 2870 ada 3 parsellik alan üzerine kurulu Singer Sitesi, yapılacak yıkım töreniyle, dönüşmek için ilk adımı atacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname aldı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname satın aldı.

Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşümü için master plan hazırlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için master plan hazırlatacak.

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtı!

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtığı İpek Açar’la arasındaki buzları eritti. Açar, “Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Eski dostlar düşman olmaz” dedi.

Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Orhangazi'de okul dönüşümleri için yeni dosya hazırlanıyor!

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir dönüşüm raporu hazırlığına başladı.

Adana Çukurova kentsel dönüşüm için bakanlıktan izin bekliyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını anlattı. Çetin ''Kentsel dönüşüm için hazırız, bakanlıktan onay bekliyoruz. Kimseyi yerinden yurdundan etmeyiz, yerinde dönüşümden yanayız.''dedi.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm için uzlaşmalar başlıyor!

Okmeydanı’nda 6 mahallenin riskli alan ilan edilerek resmi gazete yayımlanmasının ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Artık tapulardan sonra dönüşüm için uzlaşmaların da başlayacağı yeni bir dönemin haberini verebiliriz” dedi.

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

Kollarını benim için mi kaybettin tartışması Haberi

Kollarını benim için mi kaybettin tartışması

Melih Gökçek, EGO şoförünün açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydederek, büyük harflerle, “Elimizde baştan aşağı olayın videoları var... Çözdürüyorum… İddia Gazi’nin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz... Ancak iddia doğru değilse yargısız infaz da yapılamaz” twittini attı.


Başkan Gökçek, twitter hesabından, yaşanan olaya ilişkin madde madde şu mesajları paylaştı:


“Bugün bir EGO şoförümüzün bir Gazi’ye hakaret ettiği sosyal medyanın ve TV’lerin gündemindeydi... Öncelikle olay Gazi’nin anlattığı gibiyse olayı ve sözleri kabul etmek kesinlikle söz konusu olamaz... Ve bu şoför EGO’da kesinlikle şoförlük yapamaz...” “Nitekim… Önce şoförü açığa aldırdım, arkasından soruşturma başlattım... Elimizde baştan aşağı olayın videoları var... Çözdürüyorum...”


“İddia Gazi’nin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz... Ancak iddia doğru değilse yargısız infaz da yapılamaz... Olayı kamu oyuyla paylaşmaya devam...