30 / 04 / 2024

köln mobilya

köln mobilya

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Ford'te çip krizinden nasibini aldı! Üretimi durdurdu!

ABD'li otomobil üreticisi olan Ford, küresel çapta yaşanan tedarik sorunları sebebiyle Köln ve Saarlouis'ta bulunan Alman fabrikalarını kapatacağını açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor... 

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile murat Murat tarafından kuruldu.

Almanya'da DİTİB ve YTB'den ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Almanya'nın Köln kenti yakınlarındaki Hürth beldesinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Hürth Camisi yetkililerince mali destek alma şansına sahip olmayan vatandaşlara kira yardımı yapıldı.

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Küre tarafından kuruldu. 

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

köln mobilya Haberi

köln mobilya


Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.


Almanya'nın Köln kentindeki IMM Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Türk firmalarının temsilcileri, fuardan iyi bir sonuçla ayrılmayı planlarken, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.


Kapılarını 16 Ocak’ta açan IMM Uluslararası Mobilya Fuarı, üçüncü gününde devam ediyor. 50 ülkeden bin 200 firmanın katıldığı fuarda, Türkiye 31 firmayla temsil ediliyor.


Boydak Dış Ticaret Pazarlama Müdürü Göksel Tural, fuarla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bu sektörde henüz hak ettiği yerde olmadığını, sektörün toplam ihracat oranında daha üst sıralara çıkması gerektiğini söyledi.


İnovasyona ve katma değerli ürünlere yoğunlaşarak Türkiye'nin hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen Tural, "Bizim çalışmalarımız da bu doğrultuda. Özellikle grup...