30 / 04 / 2024

Kombassan Holdingin inşaat sektörüne eğilimi

Kombassan Holdingin inşaat sektörüne eğilimi

Kombassan Holding, sağlık ekipmanları ve mermer sektörlerinden çıkarken beş alana odaklanma kararı aldı. Holding, tarım, turizm, makine, kağıt ve inşaat-yapı sektörlerinde büyümeye hız verdi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Komyapı Konya Selçuklu'da 1,500 dairelik yeni projeye başlıyor!

Kombassan Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Sivas, Malatya ve Konya'da toplam 1.885 konutun yer aldığı projeleri tamamlamasının ardından hedef büyüttü..

Kombassan Holding inşaat-yapı sektörlerinde hız kazanacak!

Kombassan Holding, sağlık ekipmanları ve mermer sektörlerinden çıkarken beş alana odaklanma kararı aldı. Holding, tarım, turizm, makine, kağıt ve inşaat-yapı sektörlerinde büyümeye hız verdi.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Rönesans Holding inşaat sektörüyle birlikte toplumsal projelere de imza atıyor!

Dünyanın 53. büyük müteahhitlik şirketi Rönesans; inşaat, gayrimenkul, enerji ve sağlık yatırımlarının yanı sıra toplumsal projeleriyle de öne çıkıyor. Rönesans Eğitim Vakfı (REV), holdingin eğitim konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi.

Aras Holding inşaat sektörüne giriyor!

Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan alınan bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı...

Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı!

Safi Holdingin Kartal'daki projesi Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri yer alıyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Kombassan Holdingin inşaat sektörüne eğilimi Haberi

Kombassan Holdingin inşaat sektörüne eğilimi

Makine ve kağıt sektörlerindeki faaliyetleri hakkında bilgi veren Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, holdingin 2014 cirosunun 1.2 milyar lira olduğunu anımsattı. Şahin, “Makine sektörümüz holding cirosunun yüzde 15’lik bölümünü oluşturuyor. Makine bütçemizde 180 milyon TL’lik paya sahip” diye konuştu. İki yıl önce hayvancılık sektörüne de yatırım yaptıklarını anımsatan Şahin, “Geçtiğimiz yılki deneme üretimlerinden önemli bir kârlılıkla çıktık. Hayvancılığın gelecek vaat eden bir sektör olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle hız verdik” dedi. “Hayvancılıkta işi öğrendik, ekibi oturttuk” diyen Şahin, “1.700 baş hayvanla çalışmalar ilerliyor. Hayvan sayısını 10 bin başa çıkarma hedefindeyiz” dedi. Şahin, ayrıca tüm bu alanlara ek olarak makine sektörünün içinde savunma sanayine de projeler geliştirmeye başladıklarını anımsattı. Şahin, bu yıl 25’inci yıllarını kutlayacaklarını da dile getirdi. 


Kombassan Holding...