21 / 05 / 2024

Aras Holding inşaat sektörüne giriyor!

Aras Holding inşaat sektörüne giriyor!

Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan alınan bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı...




Kurucu Celal Aras'ın vefatı ile Aras Ailesi'nde iki kardeşin omuzlarında yürüyen Aras Holding'te son yıllarda önemli adımlar atıldı. Turizm gibi kimi sektörlerden çıkılan, kimi şirketleri birleştirilen, profesyonel kadrolan güçlendirilen Aras Holding'in lokomotif şirketi Aras Kargo, ortaklıklarla sıkça gündeme geldi. Aras Kargo'da 2011'de İş Girişim'e dönük hisse satışı, ardından gelen Austria Post ortaklığı önemli girişimler olarak öne çıktı. 


Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan aldığımız bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı. İnşaat sektöründe ekolojik yapılara odaklı bir know how geliştirmeye çalıştıklarını söyleyen Aras, transfer merkezlerini bu şekilde yapılandırarak işe başladıklarını anlatıyor. Aras, ekolojik anlamda uzmanlaşmanın ardından konuta da gireceklerini söylüyor. 


Evrim Aras, aslında daha önce inşaatta kişisel yatırımlar gerçekleştirmişti. Ekonomist'in geçmiş sayılarında Aras'ın özellikle 'sessiz inşaat' olarak tanımladığı alanda yatınm yaptığını dile getirmiştik. Bu kez üzerinde çalışılan projenin, Aras'ın kişisel değil, holding olarak realize etmeyi planladığı bir çalışma olduğunun altını çizelim. 


Ekonomist


Geri Dön