24 / 07 / 2024

aras holding inşaat sektörüne giriyor

aras holding inşaat sektörüne giriyor

Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan alınan bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de Erkan Aras tarafından kuruldu.

Aras 36 İnşaat Otomotiv Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aras 36 İnşaat Otomotiv Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Aras tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

aras holding inşaat sektörüne giriyor Haberi

aras holding inşaat sektörüne giriyor


Kurucu Celal Aras'ın vefatı ile Aras Ailesi'nde iki kardeşin omuzlarında yürüyen Aras Holding'te son yıllarda önemli adımlar atıldı. Turizm gibi kimi sektörlerden çıkılan, kimi şirketleri birleştirilen, profesyonel kadrolan güçlendirilen Aras Holding'in lokomotif şirketi Aras Kargo, ortaklıklarla sıkça gündeme geldi. Aras Kargo'da 2011'de İş Girişim'e dönük hisse satışı, ardından gelen Austria Post ortaklığı önemli girişimler olarak öne çıktı. 


Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan aldığımız bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı. İnşaat sektöründe ekolojik yapılara odaklı bir know how geliştirmeye çalıştıklarını söyleyen Aras, transfer merkezlerini bu şekilde yapılandırarak işe başladıklarını anlatıyor. Aras, ekolojik anlamda uzmanlaşmanın ardından konuta da gireceklerini söylüyor. 


Evrim Aras,...