28 / 04 / 2024

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...



Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında başı inşaat sektörü çekiyor. İşverenler usta bulamadıkları için maliyetlerin arttığını ve gecikmeler yaşandığını söylüyor.

NTV'nin haberine göre zor bulunması nedeniyle inşaatlarda sıvacı, boyacı gibi iş kollarında ödenen ücretler mimar, mühendislerin neredeyse 3-4 katına çıktı, hal böyle olunca da inşaat ustası maaşları 100 bin lirayı buldu.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuyu resmi twitter hesabı üzerinden paylaşan Metropol Haber'in bu paylaşımına adeta yorum yağdı.

Kimi vatandaş yaşanan durumun yalan olduğunu söylerken, kimi vatandaş da inşaat ustalarının bu maaşları hak ettiğini söyledi.

İşte Metropol Haber'in resmi X hesabı https://twitter.com/metropolmedya_ üzerinden yaptığı o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...
 

Paylaşıma vatandaşlar gelen yorumlar şu şekilde...

 

 

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?


Geri Dön