15 / 05 / 2024

aras holding

aras holding

Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan alınan bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı...

Aras Holding ile Enya çıt çıkarmadan inşaat yapacak!

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, ikinci kişisel yatırımını inşaat sektörüne dönük yaptı. Geçen yıl girdiği bilişim teknolojileri sahasından sonra bu kez ortak olduğu Enya ile 'sessiz inşaat’ hizmeti sunacak.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

aras holding Haberi

aras holding


Kurucu Celal Aras'ın vefatı ile Aras Ailesi'nde iki kardeşin omuzlarında yürüyen Aras Holding'te son yıllarda önemli adımlar atıldı. Turizm gibi kimi sektörlerden çıkılan, kimi şirketleri birleştirilen, profesyonel kadrolan güçlendirilen Aras Holding'in lokomotif şirketi Aras Kargo, ortaklıklarla sıkça gündeme geldi. Aras Kargo'da 2011'de İş Girişim'e dönük hisse satışı, ardından gelen Austria Post ortaklığı önemli girişimler olarak öne çıktı. 


Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan aldığımız bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı. İnşaat sektöründe ekolojik yapılara odaklı bir know how geliştirmeye çalıştıklarını söyleyen Aras, transfer merkezlerini bu şekilde yapılandırarak işe başladıklarını anlatıyor. Aras, ekolojik anlamda uzmanlaşmanın ardından konuta da gireceklerini söylüyor. 


Evrim Aras,...