28 / 04 / 2024

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...



Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında bulunan Dağ Holding, sektördeki 30. yılında yatırımlarını son sürat sürdürüyor. 

Dağ Holding'in inşaat şirketinin, başta İstanbul ve Konya olmak üzere ülkenin çeşitli lokasyonlarındaki yatırımları sürüyor. Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarları arasında yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesiyle birlikte tüm yatırımları 15 milyar TL'yi de geçti.

Dağ Holding in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL yi geçti!

Kurulduğu 1992'den bu yana kadar toplamda otuz binin üzerinde konutun üretimine imza atan Dağ Holding; Türkiye sınırları içerisinde en fazla konut üreten şirketlerden olma unvanını da devam ettiriyor. Başta mega kent İstanbul ve Konya olmak üzere TUAL markasıyla nitelikli ve yüksek donanımlı projeler hayata geçirecen Dağ Holding, bunun dışında yurt sathına yayılmış şantiyelerinde, yüklenicisi olduğu binlerce konutun üretimine eş zamanlı olarak hız kesmeden devam ediyor. 

Ayrıca verilen detaylara göre, 2022 yılı itibariyle 10 Milyar liralık rekor bir hacme ulaşan grubun, Mayıs'ta, Emlak Konut GYO'nun Firuzköy 1.Etap, 1. Kısım ihalesini kazanmasıyla birlikte, yatırımlarının büyüklüğü 15 milyar TL'yi de geçti.


Geri Dön