13 / 05 / 2024

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...



Dağ Holding, inşaat sektöründeki lider konumunu pekiştirmenin dışında grup şirketleri arasında yer alan EQ Lift Asansör, MODOF Mutfak Mobilya ve MEKEL Mühendislik gibi markalarıylada senede ortalama toplamda 50 Milyon dolarlık ihracat yapıyor. 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ 1992 yılından günümüze 3 milyon metrekareden fazla inşaat ve 30 binin üzerinde konutu yatırımcılarla buluşturduklarını söyleyerek, ayrıca bunun dışında ticari ve alışveriş merkezi projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada teknolojiyi ve tasarımı merkezde tuttukları projelerimizin başarısının en büyük gururu olduğunu söyleyen Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, geçmişten gelen tecrübelerini sanayi yatırımlarımızla buluşturarak hayata geçirdikleri, EQ Lift Asansör, MODOF Mutfak Mobilya ve MEKEL Mühendislik gibi markalarıyla yılda ortalama 50 Milyon dolarlık ihracat hacmine eriştikleri kaydetti. 

Dağ Holding olarak güvenle büyüttükleri markalarının Türkiye için başta enerji sektörü olmak üzere katma değer katacak yeni yatırım ve işbirlikleri içerisinde yer almaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Küresel konut fiyatlarında gerileme başladı: O ülkede sert düşüş!


Geri Dön