28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.



Sektörde güvenilirliği ve yenilikçi yaklaşımı ile yatırımcıların ve paydaşların tercihleri arasında yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü’nün hemen yanına hayata geçireceği yeni semtin ilk etabının 1. kısım ihalesini Dağ Holding kazandı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Türkiye’nin en çok konut projesi hayata geçiren gayrimenkul firmaları arasında bulunan Dağ Holding, sektördeki 30. yılının imzasına yakışan prestijli bir projeyle taçlandırıyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Verilen bilgilere göre, söz konusu ihaleye en yüksek teklifi veren Dağ Holding, bölgedebu yeni yaşam alanına özel, yenilikçi, özgün ve kaliteli projesi ile de sektörde ses getirmeye hazırlanıyor. 

Yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul’un bu özel noktasında hayata geçirilecek olan projenin ilk ihalesini almanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan bu özel kıyı semtinin bir parçası oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada 1992 yılında butik gayrimenkul projeleri ile sektöre giriş yaptıklarını kaydeden Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, 30 sene içinde toplam 3 milyon metrekareden fazla inşaatve 30 binin üzerinde konutu yatırımcılarla buluşturduklarını kaydetti.


Geri Dön