28 / 04 / 2024

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...



Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle dikkat çeken Özyurtlar Holding, üç projesi için teslim dönemini başlatıyor. 2021yılının bitmesine sayılı günler kala yatırımcılarına erken teslim hediyesi verecek olan Özyurtlar Holding; ‘NCadde Ottoman’, ‘Meydan Ardıçlı’ ve ‘NLogo İstanbul’ projelerini teslim ediyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Meydan Ardıçlı, NCadde Ottoman, NLogo İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Bahaş Holding ile birlikte Esenyurt’ta hayata geçirdiğimiz ‘Meydan Ardıçlı’nın 2’nci etabını 30 Ekim’de teslim etmeye başlıyoruz, ‘NCadde Ottoman’ 31 Aralık’ta ve ‘NLogo İstanbul’ da yine yıl sonunda teslim etmek üzere çalışmayı sürdürüyoruz bu konuda gerçekten üstün bir gayret içindeyiz.” dedi.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

İlk etabı 2019 yılında sahiplerine teslim edilen ve 2. etabının 30 Ekim 2021 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen ‘Meydan Ardıçlı’ projesi 67 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Meydan Ardıçlı projesinde toplam 27 blok, bin 681 konut ve 125 ticari ünite yer alıyor. 1. etapta yaşamın başladığı projenin tamamı 2022 yılının haziran gerçekleştirilecek. Sosyal alanlarıyla dikkatçeken projede konut fiyatları 485 bin TL ile 2 milyon 965 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

‘NLogo İstanbul’ projesinde toplam üç etapta 2 bin 679 daire yer alıyor. Projenin her etabında stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daireler bulunuyor. NLogo İstanbul projesinde 100’den fazla dükkanın yer alacağı Cadde İstanbul da bulunuyor. Projede yer alan üç penthouse konut satışa çıkarılmak için hazırlanırken, üç  blokta da birer tane üçer katlı penthouse konutlar sene sonunda satışa çıkarılacak. İçerisinde asansör yer alan jakuzili ve manzaralı ev sahibi olma imkanı sağlayan proje 45. katta sunduğu villa hayatıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamındaki konutların fiyatları 445 bin TL ile 1 milyon 399 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Eşyalı ya da eşyasız residence seçeneği sunuluyor

68 bin 940 metrekare alanda hayata geçirilen ‘NCadde Ottoman’ projesinde 445 konut 27 ticari ünite yer alıyor. ‘NCadde Ottoman’ projesinde yer alan A blokta 1+0 otel konseptli, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 residence daireler bulunuyor. Projede yer alan A blokta 168 adet home-ofis, zemin katında 20 adet ticari mağaza ve iki adet lojistik depolama alanı bulunuyor. B blokta da toplam 272 adet full eşyalı suit residence ve üç adet geniş ölçekli ticari mağaza ve üç adet lojistik depolama alanı mevcut. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin TL ile 1 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Web: http://www.ozyurtlar.com                              
Telefon: 0850 460 90 60

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!


Geri Dön