29 / 04 / 2024

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...



Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte barınma sorunu yaşayan öğrencilerin yüzünü güldüren ‘NCadde Ateş Corner’, aynı zamanda kazançlı bir yatırımın da kapılarını açıyor. İlk defa öğrencilere yönelik bir proje hayata geçirerek, bu alana liderlik yapan Özyurtlar Holding’in, en yeni teknolojileri kullanılarak dizayn ettiği projesi İstanbul Esenyurt’ta bulunuyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon seçenekleriyle 300 konut ve 18 ticari alanın yer aldığı NCadde Ateş Corner, her yönüyle öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılıyor. Gençlerin rahat ulaşımına da imkan sağlayan, üniversitelere ve iş merkezlerine yakın konumda yükselen  ‘NCadde Ateş Corner’; Esenyurt Üniversitesi'nin yanıbaşında E5 karayolu ile TEM bağlantı yolunun paralelinde bulunuyor.

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Mobilyalı daireler, ücretsiz internet

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, “NCadde Ateş Corner; üst düzey bir yaşam ve çalışma ortamı sunan donanımının yanı sıra hemen tapu avantajıyla da kazançlı bir yatırım. Yalnızca bir öğrenci evi değil, aynı zamanda gayrimenkul yatırımcıları için de dikkat çeken bir proje. 

Güvenli, üst düzey, ayrıcalıklı bir yaşam ve sosyalleşme ortamı sunduğumuz kazançlı yatırım adresi olarak farklılaşan projemiz, bölgenin tek öğrenci evi projesi olarak da ayrı bir değer kazandırıyor. 300 daire ve 18 ticari alandan oluşan projemizden daire alanlara hemen teslim yapıyoruz. Ayrıca temizlik hizmeti var ve ücretsiz wi-fi aidata dahil. Kahvaltı ise ücretsiz. Mobilyalı ve çevre yurtlara göre fiyatları makul. 

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Kiraların bin 500 TL’den başladığı ‘NCadde Ateş Corner’da daire fiyatları ise 369 bin TL ile 839 bin TL arasında değişiyor” dedi.

Üniversitelere komşu konumda

‘Esenyurt NCadde Ateş Corner’, 7 bin 161 metrekare arazide 3 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. 2 veya 4 kişinin kalabilmesine imkan veren toplam 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari alanın yer aldığı proje; genç profesyoneller, öğrenciler ve genç akademik çevre için otel konforuyla inşa edildi. Esenyurt NCadde Ateş Corner projesinde kütüphane, özel tasarlanmış ortak sosyal alanlar, özel mutfaklar, çalışma odaları ve hobi alanları, basit kullanıma uygun yüksek teknolojik uygulamalar, kafeler, 7/24 güvenlik sistemi, yüksek hızda fiber internet bağlantısı mevcut. Projede yer alan her odada, yatak, banyo, dolap,  tuvalet, çalışma masası,koltuk ve özel eşyalar için bir de kasa bulunuyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Esenyurt ‘NCadde Ateş Corner’; Doğan Araslı Caddesi üzerinde, Esenyurt Üniversitesi’nin yanıbaşında ve E5 karayolu ile TEM bağlantı yolunun paralelinde yükseliyor.

Web: www.ncaddeatescorner.com         
Telefon: 0850 460 90 60

Ncadde Ottoman’a rekor talep!


Geri Dön