28 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul'da hemen teslim ofisler metrekaresi 5 bin 100 lira!

Ofisim İstanbul'da hemen teslim ofisler metrekaresi 5 bin 100 lira!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Ofisim İstanbul'da hemen teslim ofisler metrekaresi 5 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...



İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve 60 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofisler 110 metrekare ile 860 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Projede, 219 adet ofis, 16 adet de ticari birim bulunuyor. Ofisim İstanbul projesindeki mağazaların büyüklükleri ise 205 metrekare ile 1180 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Ofisim İstanbul, Tugay Yolu caddesi üzerinde yükseliyor. Projede; ortak toplantı salonları, kadın erkek sauna, misafir otoparkı, teras bahçeleri, danışma, lobby, spor merkezi, kuaför ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Teslimelrinin hemen gerçekleştirildiği Ofisim İstanbul'da ulaşım sorunu da bulunmuyor. Ofisim İstanbul projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, E-5 bağlantı yoluna çok yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Ofisim İstanbul fiyatları!


Projede yer alan ofislerin metrekare fiyatları 5 bin 100 liradan başlıyor. Projede ister peşin, ister banka kredili ödeme yapılabiliyor. 


Ofisim İstanbul iletişim;


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön