25 / 07 / 2024

KOMEK kurs binası yenileme

KOMEK kurs binası yenileme

12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Konya Seydişehir’e KOMEK binası yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de yeni bir yatırıma imza atılıyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

KO-MEK iki kurs binasını daha yeniledi!

12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Batman Halk Eğitim Merkezi yeni binasına mı taşınacak?

25 yıl önce Batman’da yapılan Halk Eğitim Merkezi binası ihtiyaca cevap vermiyor. Bölgede açtığı kurs sayısı ile en faal HEM konumunda olan Batman Halk Eğitim Merkez’inde gözler yeni binanın yapımına çevrildi.

Manisa Horozköy gar binası hayat bulacak!

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki atıl durumda bulunan tarihi Horozköy Gar Binası Yunusemre Belediyesi tarafından yeniden canlandırılacak. Binada kadınlara yönelik kurs ve aktiviteler yapılacak.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Suadiye'de İki hizmet binası açıldı!

Suadiye'de yaptırılan kadın spor merkezi ve Karmek kurs binasını hizmete girdi. Açılışa çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Kartepe Suadiye Kadın Spor Merkezi açıldı!

Kartepe Belediyesinin Suadiye’de yaptırdığı Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEK Kurs Binası açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor.

İzmir Konak'taki kurs binasının yıkımına vatandaş tepkili!

İzmir'in Konak ilçesi Gültepe semtindeki, 19 Mayıs Caddesi 84 numaradaki Osmanpaşa Camii'ne ait lojman ve kuran kursu binasının yıkım kararına vatandaşlar tepki gösterdi.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

KO-MEK yeni binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da inşa edilen KO - MEK Kandıra Kurs Merkezi binasında son hazırlıklar yapılıyor.

BUSMEK'in Beşevler Kurs Merkezi binası hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan BUSMEK’in Nilüfer’deki Beşevler Kurs Merkezi yeni binasında eğitim vermeye başladı. BUSMEK’te bu yıl 20 bin kişiye eğitim vermeyi planladıklarını söyledi.

İzmit Serdar Mahallesi’ne KOMEK ve Bilgievi açıldı!

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

KOMEK kurs binası yenileme Haberi

KOMEK kurs binası yenileme


12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Artan talep karşısında yetersiz kalan bazı kurs merkezlerinin yerini değiştiren KO-MEK, iki kurs merkezinde daha yeni yerine taşındı. KO-MEK 12 ilçede 43 kurs merkezinde binlerce kursiyere meslek ve sanat eğitimi vererek, bu alanda bir halk üniversitesi olduğunu kanıtladı.


SERDAR KURS MERKEZİ YENİ YERİNDE


Geçtiğimiz dönemlerde fiziki şartları yetersiz olan birçok kurs merkezinin yerini değiştirerek daha elverişli binalara taşınan KO-MEK, yeni dönemde de Serdar ve Derince kurs merkezlerinin yerini değiştirdi. Serdar Mahallesi’nde yıllardır vatandaşlara hizmet veren eski kurs merkezinin hem fiziki şartlarının olumsuzluğu, hem de alan yetersizliğinden oluşan yeni bina isteğini yerine getiren Kocaeli Büyükşehir...