28 / 04 / 2024

Kartepe Suadiye Kadın Spor Merkezi açıldı!

Kartepe Suadiye Kadın Spor Merkezi açıldı!

Kartepe Belediyesinin Suadiye’de yaptırdığı Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEK Kurs Binası açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor.



Kartepe Belediyesinin Suadiye’de yaptırdığı Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEK Kurs Binası açıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor. Vizyon projelerini hayata geçirirken sağladığı hizmet ve çalışmalarla Kartepelilerin takdirini toplayan Başkan Üzülmez, açılış günleri kapsamında Suadiye’de Kadın Spor Merkezi ve Kar-Mek Kurs Binası açılışını bölge halkı ile yağmur altında gerçekleştirdi.


“Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla kadınlara yönelik yatırımları da ihmal etmeyen Kartepe Belediyesi, daha önce Emekevler, Şefkatiye, Ataşehir mahallelerinde hizmete sunduğu kadın spor merkezlerinden dördüncüsünü de Suadiye mahallesinde açtı. Başkan Üzülmez’in bayanlara yönelik hizmetleri arasında en çok rağbet gören Kadın Spor Merkezleri’nden biri de Kartepeli vatandaşların refahı ve yaşam kalitesi için, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Suadiye Kültür Merkezi yanındaki binada yapılan düzenlemelerin ardından, Suadiyeli hanımların ücretsiz kullanımına sunuldu.


Suadiye ve Çepni mahallesi başta olmak üzere bölgedeki bayanlara yönelik hizmetleri için Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve bölge meclis üyesi Hikmet Çelebi, Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler. “Başımızın tacı kadınlara ne yapsak azdır” diyen Başkan Üzülmez, Suadiye’de sundukları hizmetle, bayanların hem spor yapmaları, hem sağlıklı kalmaları yanında, sosyal ve psikolojik anlamda birlikte olmalarının güzelliğini yaşayacakları bir merkez yaptıklarını belirtti.


Çok ses getiren ve karşılığı çok güzel olan bir tesisi açtıklarını ifade eden Başkan Üzülmez, yağmur altındaki açılışta yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı. Başkan Üzülmez, “Ekonomiye canlılık getirmesi adına tarla yollarının iyileştirilmesi, ilk musalla taşı örneği Suadiye’de yapılması, Barbaros Okulu arkasındaki alanın yeni park alanı olarak değerlendirilmesi ve Suadiye’den zirveye ulaşımı sağlayacak yolun ihalesinin yapılması gibi Suadiye’de gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz insana verdiğimiz değerin göstergesidir” dedi.


Başkan Üzülmez konuşması ardından açılış kurdelesini ilçe protokolü ile birlikte kesti. Başkan Üzülmez, Suadiye halkının kullanıma sundukları ve Kartepe’ye kazandırdıkları kurs binası ve spor merkezini konuklarla birlikte gezdi.


Hürriyet


Geri Dön