21 / 05 / 2024

komşum platformu nedir

komşum platformu nedir

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

e-Devlet'ten başvurana PTT'den 600 TL yeni doğum parası hemen verilecek! İşte başvuru şartları...

Devlet yeni doğum yapan kadınlara maddi anlamda destek veriyor. Peki, yeni doğum parası nedir? Doğum yardımından kimler faydalanır? Doğum Yardımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılır? işte ayrıntılar...

Doğum yapan anneye destek parası veriliyor! e-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi PTT'den hemen alıyor! 2022 Doğum Parası...

Devlet yeni anne olan kadınlara maddi anlamda destek olmayı sağlar. Peki, Doğum yardımı nedir? Doğum yardımı kimlere verilir? Doğum Yardımı ödemeleri ne zaman ve nereden yapılır? işte detaylar...

Doğum borçlanması nedir? Doğum borçlanması nasıl olur?

Doğum borçlanmasının ne olduğu ve nasıl yapıldığı çalışan kadınlar tarafından merak edilen ve sorulan sorulardandır. İşte detaylar!

Ev aramada yeni trend: Komşum bana benzesin!

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde daha çok vakit geçiren vatandaşlar komşularını da buna göre seçiyor. Ev arayışında olan vatandaşlar emlakçılara kendilerine benzeyen komşu istediklerini dile getiriyor. 

Derya Şensoy: Annem yan komşum!

Oyuncu Derya Şensoy, “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programında kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden bahsetti. Annesi Derya Baykal’ın yan komşusu olduğunu anlatan Şensoy, bu sayede yemek derdinden kurtulduğunu söyledi.

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut komşu oldu!

Ulus’tan Cihangir’e taşınan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut'la ilgili olarak, "Kendisi artık komşum. Bundan sonra bizi daha sık görürseniz, şaşırmayın." dedi.

Kiracının bakım yükümlülüğü nedir?

Taşınmaz mal kiralayan kiracı, kiralananı, sözleşmeye uygun olarak özenle kullanmak ve kiralananın bulunduğu taşınmazda oturan kişiler ile komşulara gerekli saygıyı göstermekle yükümlü oluyor. Peki, kiracının bakım yükümlülüğü nedir?

Balkondan silkelemenin cezası nedir?

Apartmanda maliklerin komşuluk haklarına uygun davranması gerekiyor. Apartmanda yapılması yasak olan davranışlar arasında balkondan herhangi bir şeyi silkelemek de yer alıyor. Peki, balkondan silkelemenin cezası nedir?

Kiracıların komşulara saygı gösterme borcu!

Borçlar Kanunu gereğince mesken kiralamalarında sözleşmeyi imzalayan kiracı kirayı ödemekle yükümlü olduğu gibi bazı sorumluluklara da sahip oluyor. Peki, kiracıların komşulara saygı gösterme borcu nedir?

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu!

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu. Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.

komşum platformu nedir Haberi

komşum platformu nedir


Tepe İnşaat'ın Maltepe'de hayata geçirdiği Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla "Komşum Platformu"nu faaliyete geçirdi. Narlifekomsum.com adresi üzerinden ulaşılabilecek online platform ile komşuluk bağlarını güçlendirmesi amaçlanıyor. 


Telefon: 444 4 627

Web Adresi: